Investovanie na trhu zlata - Chovancová, Božena
Zlato ako investičný nástroj. Cena zlata a svetový výmenný kurz dolára (1968-2005). Riziká pri investovaní do zlata. Ponuka zlata. Produkcia zlata ťažbou v baniach (2000-2009). Dopyt po zlate. Vývoj ceny zlata za posledných desať rokov.