Analýza zisku stavebnej firmy v období hospodárskej krízy - Hajduová, Zuzana, 1974-
Analýza výsledku hospodárenia vybranej stavebnej spoločnosti. Na odhad zisku budúcich výsledkov bola použitá regresná analýza časových radov.