Metódy vzdelávania v podmienkach komerčnej banky - Ferencová, Martina
Význam vzdelávania zamestnancov v bankovníctve. Aplikácia metód vzdelávania vo vybraných pobočkách komerčných bánk - výskum. Metódy na pracovisku, metódy mimo pracoviska. Výsledky výskumu.