Zmeny konkurenčnej štruktúry vybraných priemyselných odvetví Slovenskej republiky - Bobenič Hintošová, Aneta, 1979-
Pojem konkurenčná štruktúra a jej typy. Význam hodnotenia konkurenčnej štruktúry odvetvia. Kvantitatívna analýza zmien vo vývoji konkurenčnej štruktúry vybraných nosných priemyselných odvetví Slovenskej republiky.