Poistenie ako významný nástroj zabezpečenia finančnej stability poľnohospodárskych podnikov - Meheš, Marek
Význam poistenia v poľnohospodárstve. Redukcia rizika formou poistenia. Možnosti poistenia podnikateľských subjektov pôsobiacich v oblasti poľnohospodárstva v SR. Schéma štátnej pomoci na platby poistného.