Náklady z odvodu príjmov a zúčtovanie odvodov príjmov rozpočtových organizácií do rozpočtu zriaďovateľa - Kovalčíková, Antónia
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Príklady účtovania výnosov rozpočtovej organizácie a nákladov z odvodu príjmov pri časovom rozlíšení výnosov.