Uznanie, oceňovanie a vykazovanie rezerv, podmienených záväzkov a podmieneného majetku - Kicová, Marianna
Uznanie, oceňovanie a vykazovanie rezerv podmienených záväzkov a podmieneného majetku spôsobom, akým sú definované v štandarde IPSAS 19- Rezervy, podmiené záväzky a podmienený majetok (Provisions, contingent laibilities and contingent assets). Ilustračný príklad..