Význam stratégie hlasovania vo volebnom procese - Neubauerová, Erika, 1968-
Demokracia ako východisko procesu verejnej voľby. Volebné systémy v SR. Voľby na miestnej a regionálnej úrovni. Voľby na centrálnej úrovni. Stratégia hlasovania a voľby v SR.