Vývoj portfólia Alianz - Slovenskej poisťovne, a.s. v období 2003-2008 - Kafková, Eva
Analýza investičnej činnosti Alianz - Slovenskej poisťovne, a.s. ako najväčšej poisťovne pôsobiacej na slovenskom poistnom trhu. Vývoj tvorby technických rezerv ako predpokladu investičnej činnosti komerčných poisťovní. Umiestňovanie prostriedkov technických rezerv podľa jednotlivých foriem aktív a investičná aktivita ako základný ukazovateľ efektívnosti zhodnocovania prostriedkov technických rezerv.