Regional development and policy in Slovakia: past, present and future - Rehák, Štefan, 1974-
Regionálny vývoj v posledných sedemnástich rokoch. Vývoj regionálnej politiky na Slovensku. Meniaca sa úloha verejnej správy v regionálnom vývoji. Budúcnosť regionálnej politiky - nové programové obdobie na roky 2007-2013.