Subjekty trhu rizikového a rozvojového kapitálu - Freňáková - Karchová, Magdaléna, 1981-
Vymedzenie jednotlivých subjektov trhu rizikového a rozvojového kapitálu. Investori rizikového a rozvojového kapitálu. Fondy rizikového a rozvojového kapitálu. Nezávislé spoločnosti rizikového kapitálu. Závislé spoločnosti rizikového kapitálu. Manažérske spoločnosti na trhu rizikového a rozvojového kapitálu. Katalyzátory na trhu rizikového a rozvojového kapitálu. Cieľové podniky vyhľadávajúce zdroje financovania.