Deterministické rozvrhovanie výroby a optimalizácia vs. iné prístupy - Jurčišin, Róbert
Rozvrhovanie výroby s deterministicky danými vstupmi do výroby za použitia vlastného vyvinutého algoritmu využívajúc princípy FIFO a „hrubú silu“ algoritmu a porovnávania s prístupom algoritmu flow shop s využitím enumeratívnych techník k dosiahnutiu optima.