Kogeneračná jednotka a jej ekonomická bilancia - Hajduová, Zuzana, 1974-
Príspevok poukazuje na využitie alternatívnych zdrojov energií ako je biomasa. Opisuje technológiu kogenerácie. Na konkrétnom type kogeneračnej jednotky je opisaná metodológia a výpočet elektrickej a tepelnej ako aj celkovej efektívnosti skúmaného zariadenia.