K problematike ohodnocovania bánk - Horvátová, Eva, 1958-
Východiská ohodnocovania bánk. Miesto vlastného imania pri ohodnocovaní bánk a finančných inštitúcií. Ohodnocovanie ako ekonomická kategória. Určenie objektívnej hodnoty. Osobitosti ohodnocovania komerčných bánk. Teoretická koncepcia čistej hodnoty banky.