MMF a globálna svetová kríza - Nemec, Marián
Programy Medzinárodného menového fondu v čase finančnej krízy. Modifikácia finančnej pomoci MMF. Podmienenosť poskytovania finančnej pomoci. Dôraz na ochranu sociálneho systému. Úloha MMF pri vytváraní novej finančnej infraštruktúry.