Návrh zefektívnenia výroby tepla využitím ozdobnice čínskej pre Domspráv s.r.o. Michalovce - Stričík, Michal, 1969-
Autori príspevku podávajú návrhy v oblasti efektívneho využívania obnoviteľných zdrojov energie, predovšetkým biomasy, pre podnik Domspráv, s.r.o. Michalovce. V navrhovanom prípade ako palivo do uvádzaného kotla použili rastlinnú biomasu v podobe spracovanej rastliny ozdobnice čínskej. Celkové ročné náklady. Úspory nákladov v prípade náhrady paliva zemného plynu za biomasu.