Zásoby v účtovníctve Slovenskej republiky a IAS/IFRS - Hvastová, Jozefína, 1969-
Slovenská republika postupne implementuje požiadavky IAS/IFRS do národnej účtovnej legislatívy. Vymedzenie zásob. Oceňovanie zásob. Oceňovanie zásob pri obstaraní. Oceňovanie úbytku zásob. Zníženie hodnoty zásob - opravné položky. IAS 2 - Zásoby.