[Vývoj poistného trhu krajín Vyšehradskej štvorky v období 1995-2007] - Bačová, Monika
Recenzia na monografiu, ktorá prehľadným spôsobom porovnáva vývoj poisťovníctva v rámci krajín Vyšehradskej štvorky. Kniha je členená do piatich kapitol.