Biomasa ako energia – nové možnosti pre poľnohospodárstvo - Prividi, Dagmar
Svetová produkcia a konzumácia energie. Svetová výroba a konzumácia prvotných zdrojov energií. EÚ 15 - výroba, čistý dovoz a konzumácia prvotných energií. Hlavné výhody a nevýhody biomasy.