Riadenie cash-flow firiem pomocou finančných derivátov - Šturc, Boris, 1961-
Základné výhody a nevýhody využitia finančných derivátov pri riadení finančných tokov firiem. Cena hedgingu pre jednotlivé subjekty. Vylepšenie informácií pre vnútorné rozhodovanie. Devízové expozície.