Exaktný prístup a humanizácia v súčasnom manažmente - Alexy, Július, 1926-2024
Exaktný prístup a humanizácia v ekonomike s aplikáciou na súčasný manažment. Kvalitatívne prístupy opierajúce sa o rozvinutú modelovú techniku, informačnú a komunikačnú technológiu. Sieťová ekonomika nachádza svoje vyjadrenie v kvalite ľudských zdrojov, v uplatňovaní technológie a techniky v ekonomických a spoločenských vzťahoch, osobitne v manažmente.