Pozicija Slovakii po nezavisimosti Kosova - Weiss, Peter
Možnosť slobodného rozhodnutia členských štátov Európskej únie v otázke uznania, resp. neuznania nezávislosti Kosova. Slovensko ako jedna z krajín, ktorá neuznala nezávislosť Kosova. Dôvody takéhoto rozhodnutia.