Tímová práca a inovácie v úverovom vzťahu - Puchá, Nikoleta
Tímová práca a pozitívny synergický efekt. Úverový vzťah v národnom meradle. Podstata úverovej zmluvy. Možnosti vzniku inovácií v úverovom vzťahu s využitím pozitívneho synergického efektu v súvislosti s tímovou prácou.