Civilisations slovaque et française dans la formation des économistes - Petríková, Ľubica
Skúsenosti z realizácie projektu s názvom Internacionalizácia výchovy ekonómov a manažérov. Projekt prebieha na Ekonomickej univerzite v Bratislave a je financovaný z Európskeho sociálneho fondu. Obsah projektu. Spokojnosť študentov s projektom.