Homogenita zamerania otázok v dotazníku a ich využitie pri hodnotení - Andrejkovič, Marek
Príspevok pojednáva o meraní spokojnosti zamestnancov s oblasťou zdravia,a to konkrétne, nakoľko oni sami ako aj ich zamestnávateľ sa zaoberajú starostlivosťou o zdravie. V závere autor konštatuje, že zvolené otázky v dotazníku na zobrazenie oblasti zdravia nie sú celkom vhodné.