Modely dopytu po peniazoch - Jurga, Rastislav
Špecifikácia modelov dopytu po peniazoch. Stabilita funkcie dopytu po peniazoch. Konkrétne tvary modelov dopytu po peniazoch. Postkeynesiánsky prístup dopytu po peniazoch. Monetaristický prístup.