Možnosti stimulovania inovácií v kontexte finančnej krízy - Bobáková, Viktória
Inovácie a konkurenčná schopnosť podniku na Slovensku. Príčiny slabej inovatívnosti podnikov v SR a nízkych výdavkov na výskum podnikateľského sektora. Stimulácia výskumu, vývoja, inovácií v čase hospodárskej krízy.