Iniciatívy na zlepšenie prístupu malých a stredných podnikov k finančnej podpore a rizikovému kapitálu - Freňáková - Karchová, Magdaléna, 1981-
Informovanie o iniciatívach, ktorých účelom je uľahčenie prístupu malých a stredných podnikov ku kapitálu v regiónoch EÚ v programovom období 2007-2013. Iniciatíva JEREMIE a Fond na podporu rýchlo rastúcich a inovačných MSP.