Riešenie konfliktu ako súčasť tímovej spolupráce - Krauszová, Andrea
Tímová práca a najvýznamnejšie stimuly tímovej spolupráce. Podmienky efektívnej tímovej práce a schopnosť riešit konflikty. Podmienky tímovej spolupráce, konflikty ich zdroje, prejavy a spôsoby riešenia. Úloha lídra a manažérske schopnosti pri riešení a uzavieraní konfliktov.