Certifikácia diamantov na slovenskom trhu a v zahraničí - Bocanová, Mária
Diamanty ako vyhľadávaná investičná komodita. Charakteristika slovenského a zahraničného trhu s diamantmi. Certifikácia a obchodovanie s certifikovanými diamantmi.