Elearningové vzdelávanie a simulácia v oblasti obnoviteľných nosičov energie - Kocák, Vladimír
Vysoká závislosť na fosílnych palivách a hľadanie alternatívnych zdrojov energie. "Bioenergia" stále viac aktuálna. Výskumno-vedecké a informačné centrum bioenergie v Kapušanoch. Virtuálne technológie a simulovanie procesov spracovania obnoviteľných nosičov energie a ich následná demonštrácia.