Postavenie poisťovníctva v globálnej informačnej spoločnosti - Littvová, Zuzana
Analýza možností poisťovacej spoločnosti reagovať a využívať pre svoje činnosti aktuálne obchodné príležitosti, technologický rozvoj, stratégie, možnosti a taktiež prípadnú neistotu vyplývajúcu z technologického pokroku.