Spoločenská zodpovednosť firiem - Girgošková, Mária
Spoločenská zodpovednosť firiem - pojmy. Spoločenská zodpovednosť firiem a tri piliere, na ktorých stojí - ekonomický, sociálny, environmentálny. Spoločenská zodpovednosť firiem v dnešnej ekonomike. Spoločenská zodpovednosť firiem sa stáva novou stratégiou podnikateľského úspechu.