Cenové rozhodovanie vo vzdelávacích inštitúciách - Lipianska, Júlia
Plnenenie základných úloh v oblasti výchovy a vzdelávania. Segmentácia na trhu vzdelávania a vytvorenie trhovej pozície. Vypracovanie účinného a efektívneho marketingového mixu. Akreditované študijné programy a ich zameranie. Stanovenie výšky školného a moderný marketingový plán školy.