Spoločensky zodpovedné podnikanie v období globalizácie - Bačová, Monika
Spoločensky zodpovedné podnikanie - pojmy, základné princípy. Základné organizácie, ktoré sa aktívne zaoberajú problematikou spoločensko zodpovedného podnikania na Slovensku. História a súčasnosť tohto problému. Nástroje spoločensky zodpovedného podnikania.