Procesné inovácie v manažmente podniku - Pešáková, Petra, 1984-
Základné pojmy, týkajúce sa problematiky podnikových procesov, ich inovácií, resp. inovačného procesu a ich celkového riadenia. Súvislosti znalostného a inovačného manažmentu. Súčasný stav riešenej problematiky na Slovensku, ako aj výsledky niekoľkých prieskumov realizovaných v tejto oblasti v zahraničí.