Konkrétna pomoc regiónom od akademickej obce (III) - Molnár, Pavol
Nástroje pre inšpiráciu, posilňovanie a zefektívňovanie kreatívnej činnosti obyvateľov regiónov. Stimulácie a motivácie jednotlivcov ako sa stať podnikateľmi, resp.tvorivejšími podnikateľmi. Výber konkrétnych metód zo skupiny systematickej tvorivej činnosti rozvoja zmysluplného podnikania.