Kalkulačný systém - nástroj riadenia efektívnosti a hospodárnosti podniku - Ištvanová, Alena
Základné teoretické poznatky o kalkulačnom systéme podniku a jeho optimalizácii. Znázornenie kalkulačného systému podniku. Kalkulačný systém analyzovanej firmy. Kroky pre zefektívnenie skúmaného kalkulačného systému firmy. Úspešné podnikanie je podmienené kvalitne zostavenými kalkuláciami vlastných nákladov.