Vplyv zavedenia eura na bankový trh v SR - Chorvatovič, Martin
Výhody a nevýhody eura pre bankovníctvo Slovenskej republiky. Hospodársky rast a inflácia vo vybraných krajinách. Dopady zavedenia eura na rentabilitu slovenského bankovníctva. Pozitívny a negatívny odhad vplyvov eura v budúcnosti. Vplyv finančnej krízy na bankovníctvo eurozóny a Slovenskej republiky.