Miera rastu a jej vplyv na výslednú hodnotu podniku - Jakubec, Miroslav
Problematika ohodnocovania v rámci metód stanovenia trvalo udržateľnej miery rastu. Kvantifikácia rizikovej prirážky, koeficientu beta vyspelých kapitálových trhov. Stanovenie miery rastu cash flow. Vplyvy a súvislosti finančnej a hospodárskej krízy. Globálne ekonomické problémy a zohľadňovanie podmienok.