Štatistické riadenie kvality - Plány výberového konania. Skupinové náhodné vyberanie - Hrnčiarová, Ľubica
Plán výberového skúmania, rozsah výberu a pravdepodobnosť jednotky mať šancu byť vybratá. Skupinové náhodné vyberanie. Odhad strednej hodnoty a úhrnu v konečnom základnom súbore. Určenie rozsahu výberu. Realizácia skupinového výberu a účinnosť skupín.