Analýza vplyvu regiónu SR na zložky čistého príjmu - Vojtková, Mária, 1966-
Čisté príjmy obyvateľstva ako významné indikátory regionálnych disparít. Celkové príjmy a ostatné príjmy. Kúpna sila podnikateľského prostredia. Signifikantné rozdiely regiónov podľa posudzovaných ukazovateľov. Zisťovanie o príjmoch a životných podmienka EU SILC 2007. Analýza čistého peňažného príjmu zo zamestnania.