Vybrané aspekty zneužívania platobných kariet - Šimko, Martin
Niektoré aspekty bezpečnosti bankových platobných kariet pri ich používaní. História a základné princípy fungovania platobných kariet a systémov. Ochranné prvky platobných kariet, ktoré ich chránia pred zneužitím. Spôsoby zneužívania platobných kariet, ktoré podvodníci uplatňujú na Slovensku i v zahraničí. Spôsob využitia takto nelegálne získaných údajov a možnosti ochrany voči týmto praktikám.