Analýza procesu opráv - Hajduová, Zuzana, 1974-
Kvalita a možnosť podnikov získavať konkurenčnú výhodu. Dosahovanie najvyššej kvality a manažérske nástroje na podporu rozhodovania. Procesné mapy a vývojové diagramy. Analýza procesu opráv a vykonávanie diagnostiky. Odstránenie možných zdrojov nesprávnej diagnostiky.