Stationarity of time series and the problem of spurious regression - Baumöhl, Eduard, 1982-
Stacionárnosť časových radov. Testy na stacionárnosť. Metodológia. Identifikácia nepravej regresie a demonštrácia problému nepravej regresie na praktickom príklade.