Popis rizikového kapitálu na Slovensku a v ostatných krajinách V4 v rokoch 1999-2008 - Závadská, Katarína
Rizikový kapitál - vymedzenie pojmu. Alternatívne financovanie MSP na Slovensku. Klasifikácia typov investícií rizikového kapitálu. Porovnanie vývoja rizikového kapitálu na Slovensku a v ostatných krajinách V4 v rokoch 1999-2008. Porovnanie vývoja HDP a rizikového kapitálu na Slovensku v rokoch 1999-2008.