Economic Valuation of Tatras National Park and Regional Environmental Policy - Füzyová, Ľubica
Výsledky hodnotenia Tatranského národného parku, ktoré sa uskutočnilo v roku 2007 na vzorke 627 respondentov. Metodológia, experimentálne procedúry, výsledky. Implementácia výsledkov do regionálnej environmentálnej politiky. Diskusia.