Porovnanie možnosti poistenia podnikateľských subjektov na Slovensku a Veľkej Británii - Meheš, Marek
Pojem poistenie. Možnosti poistenia podnikateľských subjektov na slovenskom a britskom poistnom trhu. Poistné produkty pre podnikateľské subjekty na slovenskom a britskom poistnom trhu.