Kurzové rozdiely u pohľadávok a záväzkov - Feketeová, Renáta, 1974-
Od 1.1. 2009 sa zmenil spôsob uvádzania kurzu domácej meny. Vyjadrenie kurzu na jednotku domácej meny. Vznik kurzového rozdielu na účte pohľadávok. Vznik kurzového rozdielu na účte záväzkov. Príklad prepočtu.