Kurzové rozdiely na účte pohľadávok - príklad - Feketeová, Renáta, 1974-
Téma kurzových rozdielov pri účtovaní pohľadávok. Účtovné prípady zapísané na vybrané účty. Príklady a priama aplikácia v praxi.